Resimlerinizi Yansıtın Çevirin Düzenleyin Köşelerini Kıvırın - Sports Car
.

Resimlerinizi Yansıtın Çevirin Düzenleyin Köşelerini Kıvırın

| Monday, January 28, 2008

Resimlere küçük efektler, yansımalar ve web 2 logolarını hazırlamak için kullandığım bir kaç siteyi sizlerlede paylaşayım.
Tanıtacağım ilk site Reflectionmaker sitesi. Özellikle web, blog vs. işlerle uğraşanlar için çok şeker bi site.Resimleri yansıtma konusunda benim en çok tercih ettiğim sitedir kendisi.Yüklediğiniz image’yi tekrar ayarlamak istediğinizde yeniden upload etmenize gerek kalmadan yansıma oranını ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca yansıyan kısmın arka plan renginide kendiniz belirleyebiliyorsunuz.
İmage Yansıtma 1 ” Reflectionmaker Sitesi
Aynı özelliklere sahip ikinci sitemiz ise Picreflect sitesi. Yine aynı şekilde yansıma derecesini belirleyip Transparanlığı ayarlayabiliyorsunuz.
İmage Yansıtma 2 ” Picreflect Sitesi
Wet Floor sitesi diğerlerine baka karanlık biraz insanın içini karartabilir ama işe yarıyor meret. :) Yüklediğinizin imagenin yüksekliğini yansıma derecesini yani transparanlığını ayarladıktan sonra upload edebilirsiniz.
İmage Yansıtma 3 ” Ruido-blanco Sitesi
Yansıma efektleri için kullandığım siteler şimdilik bu kadar. Resimlerin köşelerini oval yapmak yani kıvırmak için kullandığım site..
Oval köşe hazırlama ” Roundpic Sitesi
Resimlerinizi çevirmenize üzerine el yazısıyla yazılar yazmanızı sağlayan entel bir servis.
Image Çevirme ” İnstantizer Sitesi
Yeri gelmişken kullanım amacı farklı bir siteden daha söz edeyim. Eskisi gibi pek fazla popülerteliği yok ama yinede olsun. Hazır resimlerin, şablonların üzerine yazı yazmaktan söz ediyorum. Hemen hemen kullanılan tüm yazı yazma servislerini derleyip tek bir yerde topladıkları için onuda listeye ekledim.
Hazır resim üzerine yazı yazma “ Signgenerator Sitesi
Resim düzenleme sitelerine biraz ara vereyim ve Web 2 servislerinden devam edeyim. Hazır web2 logolarını yaratmak için firefox’umun yerimlerinde bulunan web 2 servislerinin listesi.
Web 2.0 Free Logo Generator ” Simwebsol Sitesi
Farklı logo çeşitleriyle ünlü “ LogoCrator Sitesi
Web 2 STYLr Sitesi
Web 2 Obutton Sitesi
İmage Generator sitesi birden fazla efekt çeşiti sunuyor. Özellikle resimlerin etrafına çerceve efektinin uygulanması çok pratik ve benzer özelliklerdeki diğer servislerinde listesini bulundurmakta.
Effect bankası ” İmageGenerator Sitesi

0 comments:

eXTReMe Tracker